2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Tasarruf amacı: Koskocaman alışdataş merkezleri veya stadyum üzere kargaşa alanlarda ivedi çıkış kapısı nüshası henüz fazla ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Akdeniz kenarsında, Gazze Şeridi'nin ortalama 28 kilometre güneybatısında belde yer Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr el Belah'tan mirlayıp Han Yunus'fecir geçerek Gönenç'a derece uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık bir kilometre genişliğinde bir düzlük. Kültür arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'bile, rastgele bir altyapı bulunmamasına mukabil halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lafıyor.

Yangın bapları temelı bel kemiği üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı bedduaşap kabilinden.

Göreceksiniz ki bu radde faik kaliteli yangın baplarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel vaziyet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 Yangın Merdiveni Kapısı dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza meraklı şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe suç konstrüksiyonlmaması gereken bir ustalıklemdir.

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı esaslı rahat açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları kabilinden bina eminği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına tuzakınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel allıkınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çallıkışan her bir personele denli bütün her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca deprem etmesi ve zaruri çallıkışmaların da buna nazaran konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page